Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetési információk

Fizetési információ:

Tanfolyam foglalásakor: Banki átutalás - előre utalás

A lefoglalt tanfolyamot vagy megrendelt terméket csak abban az esetben tudjuk biztosítani, illetve kipostázni, ha a számla kiegyenlítése időben megtörténik. Azaz a foglaláskor, vásárláskor elindított utalást követő három munkanapon belül meg kell érkeznie az összegnek a bankszámlánkra.

Amennyiben a fizetendő érték beérkezését nem látjuk időben, úgy adminisztrátorunk felveszi a kapcsolatot a megrendelővel telefonon. Ez esetben ismételten megkérjük, hogy az utalást indítsa el bankján keresztül és küldjön a tranzakcióról egy visszavonhatatlan banki igazolást.

Amennyiben az utalás nem történik meg időben és banki igazolást sem kapunk a tranzakcióról, úgy a rendelést nem tudjuk teljesíteni, az áru nem kerül kiszállításra, illetve a tanfolyamra való jelentkezés törlődik. Ez esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot adminisztrátorunkkal!

Számlát személyesen a tanfolyamon veheti át az oktatótól, igény szerint kipostázzuk. Termékrendelésnél a csomaghoz csatoljuk.

Adatvédelmi információ

A számlázási adatok a megrendelés során kerülnek megadásra, melyet kizárólag www.flashesbyloreta.hu adminisztrátorai láthatnak. Az Ön személyes adatainak védelmében a vásárlás alatt és után, arról semmilyen adat nem kerül harmadik fél birtokába. Az Ön által megadott egyéb vásárlással, szolgáltatással kapcsolatos adatok kizárólag a www.flashesbyloreta.hu birtokában maradnak.

 

Keresés