Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Horváth Anett MENTORPROGRAM - Egyéni Konzultáció Gyakorlattal

·       Már gyakorlott szempilla stylist vagy, de úgy érzed, hogy valami mégis hiányzik, hogy 100%-os legyél?

·       Elégedetlen vagy a munkáddal, úgy érzed, hiába tanultál, valamiért mégsem tökéletes a végeredmény? (pl. eltérő a két szemen a pillasor, időnként összeragad a két szempillasor, vagy a pilla ráragad az alátétre)

·       Munkád során gyakran problémáid merülnek fel? (pl. nehezen tudod eltávolítani a sminket az előkészítés során, túl sok/kevés ragasztó kerül a pillára, nehezen megy az alátét felhelyezése, nem mindig találod el a megfelelő méretet)

·       Szükséged lenne szakmai támogatásra?

·       A szempillaépítéssel kapcsolatos kérdéseidet szeretnéd egy külföldön is elismert, nemzetközi versenygyőztes szakértővel megbeszélni?

·       Szeretnél finomítani szempillaépítési technikádon, és ehhez segítségre van szükséged?

·       Referencia (Előtte/Utána) fotókat szeretnél készíteni munkáidról, de nem ismered a tökéletes beállítást?

·       Esetleg játszol a gondolattal, hogy nemzetközi versenyen is megmérettesd tudásodat, és szeretnél mentort, aki felkészít, és hasznos tanácsokkal lát el?

Akkor a mentorprogramot feltétlenül neked ajánljuk. Kérj időpontot személyes, gyakorlattal egybekötött egyéni konzultációdra, ahol saját eszközeiddel gyakorolhatsz, valamint lehetőséged van kipróbálni a nemzetközi sztárok által is kedvelt márka, a Flawless Lashes by Loreta termékeit.

Időtartam: 4 óra/alkalom. Díj: 50.000 Ft./alkalom.

Rendezés:

Keresés